Kundeanmeldelser

Fantastisk hjælp!

Jeg var været i behandling for IBS igennem denne klinik, og kan varmt anbefale at andre gør samme!
Jeg har i mange år lidt af IBS og aldrig fået den rette hjælp. Men igennem klinikken og Tina fik jeg endelig den rette hjælp, støtte og forståelse for mine problemer som jeg ellers aldrig havde prøvet fra min læge mm.
Jeg følte mig meget tryg og set under hele processen, og blev holdt i hånden hele tiden!
Jeg kan varmt anbefale Tina!.

Jessica Didehban

Kan anbefales til andre med IBS!

Hvis du har problemer med IBS så er det denne klinik du skal snakke med.

Efter jeg har snakke med mange forskellige kostvejleder fandt jeg endelig Tina som kunne hjælpe mig med vejledning og tests, der gjorde at vi ikke gav min krop noget som den var sensitiv overfor. Jeg har brugt deres online konsultation og det har fungeret så fint for mig. Kan varmt anbefale dette til alle der har problemer med maven.

 

Nadja Bøger

Meget tilfreds patient!

Da jeg henvendte mig til IBS Klinikken led jeg af oppustet mave, dårlig fordøjelse og manglende energi. Mit velvære var på nulpunktet. Forinden havde jeg været igennem en masse undersøgelser i det offentlige uden noget resultat. Allerede ved første konsultation blev jeg anbefalet en kostændring og jeg fik en masse viden med mig. Takket være IBS Klinikkens omhyggelighed og dygtige ekspertise er jeg nu på rette spor og jeg har genvundet mit velvære ved at følge deres anbefalede kostændring. Min mave fungerer igen! Jeg kan kun give IBS Klinikken mine bedste anbefalinger. De er meget grundige og yderst professionelle.

Dorthe Bærholm

Kan varmt anbefale!

Jeg har i dag den 08/10-2021 holdt mit først møde med Tina og kan kun sige jeg er super tilfreds, hun forklare alt hvad der kan sidde og genere, når man lider af ibs, som jeg gøre og gud der var mange ting jeg ikke viste andet end det jeg fik at vide på sygehuset da jeg fik en kikkert undersøgelse, at jeg havde ibs og der fra er man bare efterladt til sig selv. Men den vidne Tina har kan jeg varmt anbefale. Hilsen fra en glad kunde som ser frem til næste møde med Tina.

Tommy Jensen

Meget positiv oplevelse – endelig!

Jeg har i mange år døjet med en dårlig fordøjelse. Jeg søgte først til min egen læge, som senere henviste mig til en mave-tarmafdeling, hvor jeg blev grundigt udredt. Dog uden nogen fund og derfor endte jeg med diagnosen IBS. En ret intetsigende diagnose uden nogen egentlig behandling andet end pebermynte te og rutiner som eneste hjælp på symptomerne. Jeg blev desperat og søgte vidt og bredt efter alternative behandlingsmetoder efter jeg indså, at sygehuset ikke kunne hjælpe. Jeg prøvede alt fra osteopati til kinesiologi og akupunktur uden nogen effekt – ej heller den berømte low-fodmap diæt havde nogen større virkning. En dag faldt jeg så over IBS Klinikkens hjemmeside og hold fast! ENDELIG fandt jeg en klinik som virkede til at have en stor viden indenfor baggrunden til IBS samt en logisk og meget profesionel tilgang til behandlingen. Så jeg skrev til dem og fik hurtigt en tid og de skuffede ikke – meget hurtigt fik de sporet sig ind på hvad mit problem var og rådgav mig ift. kostændringer som ville få balancen tilbage i tarmfloraen! Jeg er stadig i behandling hos dem, men de har virkelig givet mig modet tilbage og en tryghed i at der er nogen med en kæmpe viden indenfor området der kan guide og hjælpe en i forløbet til en velfungerende tarmbalance igen!

Simone Larsen

 

Få inspiration hvis du døjer med fordøjelsesproblemer!

Tilmeld dig vores månedlig nyhedsbrev.