Om klinikken

personen bag

BEHANDLING HOS TINA

UDDANNET KOSTVEJLEDER

Mit navn er Tina Bisgaard og jeg er behandler her hos IBS Klinikken.

Hos IBS Klinikken tilbyder vi en meget effektiv behandlingsmetode mod irritabel tarmsyndrom med langtidsholdbar behandlingseffekt.

Min passion for at hjælpe andre mennesker med tarmproblemer udspringer af, at jeg selv har døjet med irritabel tarmsyndrom i over 3 år efter en længerevarende overmedicinering med morfin og nervemedicin i forbindelse med en rygskade.

MIN BAGGRUND

Oprindeligt uddannet Cand.mag i turisme. Har arbejdet i 10 år med turisme erhvervsudvikling og marketing, indtil at jeg i 2017 blev ramt af irritabel tarmsyndrom og senere uddannede mig som kostvejleder, hvorefter jeg startede IBS Klinikken.

om klinikken

Alternativ behandling af Irritabel Tyktarm (IBS)

Hos IBS klinikken behandler vi udelukkende patienter med irritabel tarmsyndrom.

De fleste af vores patienten mærker betydelige forbedring i deres tilstand allerede efter den første konsultation hos os.

Vores behandlingsforløb indebærer følgende:

Gennemgang af patientens symptomhistorik samt udredningsplan

Evt. én eller flere laboratorietest

Omlægning af kost

Evt. supplerende behandling med kosttilskud

Opfølgning af patientens behandlingsforløb

 

Få inspiration hvis du døjer med fordøjelsesproblemer!

Tilmeld dig vores månedlig nyhedsbrev.