Vores forløbspakker

Her finder du et overblik over vores forløbspakker og priser, samt tabel over hvilke produkter og services der er inkluderet i hver individuel forløbspakke. 

Pakker: Basis, Udvidet, Premium betaler du 1150,- på forhånd og resten faktureres efter opstartssamtalen. 

Priser (Basis, Udvidet, Premium) er kun vejledende og prissættes alt efter hvilke laboratorietests vi vælger at gå videre med i forløbet.

Se listen over alle vores laboratorietests

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for vejledning?

Basis

7.500,-
 • 1 x opstartssamtale

 • 1 x laboratorietest:

 • – GI Map eller CSAPx2 afføringsprøve

 • 2 x opfølgende samtaler

Udvidet

9.500,-
 • 1 x opstartssamtale

 • 2 x laboratorietests:

 • – GI Map eller CSAPx2 afføringsprøve

 • – SIBO Lactulose Pusteprøve

 • 2 x opfølgende samtaler

Premium

12.500,-
 • 1 x opstartssamtale

 • 3 x laboratorietests:

 • – GI Map eller CSAPx2 afføringsprøve

 • – SIBO Lactulose Pusteprøve

 • – Organix Urinprøve

 • 2 x opfølgende samtaler

Meget tilfreds patient!

Da jeg henvendte mig til IBS Klinikken led jeg af oppustet mave, dårlig fordøjelse og manglende energi. Mit velvære var på nulpunktet. Forinden havde jeg været igennem en masse undersøgelser i det offentlige uden noget resultat. Allerede ved første konsultation blev jeg anbefalet en kostændring og jeg fik en masse viden med mig. Takket være IBS Klinikkens omhyggelighed og dygtige ekspertise er jeg nu på rette spor og jeg har genvundet mit velvære ved at følge deres anbefalede kostændring. Min mave fungerer igen! Jeg kan kun give IBS Klinikken mine bedste anbefalinger. De er meget grundige og yderst professionelle.

Dorthe Bærholm

Meget positiv oplevelse – endelig!

Jeg har i mange år døjet med en dårlig fordøjelse. Jeg søgte først til min egen læge, som senere henviste mig til en mave-tarmafdeling, hvor jeg blev grundigt udredt. Dog uden nogen fund og derfor endte jeg med diagnosen IBS. En ret intetsigende diagnose uden nogen egentlig behandling andet end pebermynte te og rutiner som eneste hjælp på symptomerne. Jeg blev desperat og søgte vidt og bredt efter alternative behandlingsmetoder efter jeg indså, at sygehuset ikke kunne hjælpe. Jeg prøvede alt fra osteopati til kinesiologi og akupunktur uden nogen effekt – ej heller den berømte low-fodmap diæt havde nogen større virkning. En dag faldt jeg så over IBS Klinikkens hjemmeside og hold fast! ENDELIG fandt jeg en klinik som virkede til at have en stor viden indenfor baggrunden til IBS samt en logisk og meget profesionel tilgang til behandlingen. Så jeg skrev til dem og fik hurtigt en tid og de skuffede ikke – meget hurtigt fik de sporet sig ind på hvad mit problem var og rådgav mig ift. kostændringer som ville få balancen tilbage i tarmfloraen! Jeg er stadig i behandling hos dem, men de har virkelig givet mig modet tilbage og en tryghed i at der er nogen med en kæmpe viden indenfor området der kan guide og hjælpe en i forløbet til en velfungerende tarmbalance igen!

Simone Larsen

Kan varmt anbefale!

Jeg har i dag den 08/10-2021 holdt mit først møde med Tina og kan kun sige jeg er super tilfreds, hun forklare alt hvad der kan sidde og genere, når man lider af ibs, som jeg gøre og gud der var mange ting jeg ikke viste andet end det jeg fik at vide på sygehuset da jeg fik en kikkert undersøgelse, at jeg havde ibs og der fra er man bare efterladt til sig selv. Men den vidne Tina har kan jeg varmt anbefale. Hilsen fra en glad kunde som ser frem til næste møde med Tina.

Tommy Jensen

,
  Online kursus Basis Udvidet Premium

Underliggende årsag til symptomer

Enten generel viden om underliggende årsag til IBS symptomer eller individuel vurdering af underliggende årsag til patientens symptomer

Kostplan

Enten generel vejledning til kost og kostplan eller personlig skræddersyet kostplan tilpasset kundens behov

Kosttilskud

Enten generel vejledning til valg af kosttilskud og naturremedier eller specifikke og individuelle anbefalinger til kosttilskud for den enkelte kunde

Dårlige bakterier

Udvidet bakterieanalyse

Χ

Probiotiske bakterier

Udvidet bakterieanalyse

Χ

Udvidet svamp analyse Χ

Virusser

Udvidet tarmvirus analyse

Χ

Parasitter

Udvidet tarmparasit analyse

Χ

Fordøjelsesmarkører

Glutensensitivitet
Fedt malabsorption
Antistoffer
Enzymer
Calprotectin
Zonulin

Χ

Blod i afføring Χ

Overvækst af gasser

Overvækstmåling af hydrogen og metan gasser i tyndtarmsområdet (SIBO test)

Χ Χ

Cellulær energi & mitokondrielle markører

Analyse af kroppens cellulær energi & mitokondrielle funktion og behov

Χ Χ Χ

Vitamin markører

Analyse af vitamin behov

Χ Χ Χ

Neurotransmitters metabolitter

Analyse af neurotransmitters metabolitter og behov

Χ Χ Χ

Analyse af toksin og afgiftningsmarkører Χ Χ Χ

Analyse af oxalatmarkører og behov Χ Χ Χ

 

Få inspiration hvis du døjer med fordøjelsesproblemer!

Tilmeld dig vores månedlig nyhedsbrev.