Vores Forløbspakker

Her finder du et overblik over vores forløbspakker og priser.

Du betaler kun 1.500,- ligegyldigt hvilken pakke du vælger. Resten faktureres via email efter opstartssamtalen. 

Se listen over alle vores laboratorietests

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for vejledning?

Meget tilfreds patient!

Da jeg henvendte mig til IBS Klinikken led jeg af oppustet mave, dårlig fordøjelse og manglende energi. Mit velvære var på nulpunktet. Forinden havde jeg været igennem en masse undersøgelser i det offentlige uden noget resultat. Allerede ved første konsultation blev jeg anbefalet en kostændring og jeg fik en masse viden med mig. Takket være IBS Klinikkens omhyggelighed og dygtige ekspertise er jeg nu på rette spor og jeg har genvundet mit velvære ved at følge deres anbefalede kostændring. Min mave fungerer igen! Jeg kan kun give IBS Klinikken mine bedste anbefalinger. De er meget grundige og yderst professionelle.

Dorthe Bærholm

Meget positiv oplevelse – endelig!

Jeg har i mange år døjet med en dårlig fordøjelse. Jeg søgte først til min egen læge, som senere henviste mig til en mave-tarmafdeling, hvor jeg blev grundigt udredt. Dog uden nogen fund og derfor endte jeg med diagnosen IBS. En ret intetsigende diagnose uden nogen egentlig behandling andet end pebermynte te og rutiner som eneste hjælp på symptomerne. Jeg blev desperat og søgte vidt og bredt efter alternative behandlingsmetoder efter jeg indså, at sygehuset ikke kunne hjælpe. Jeg prøvede alt fra osteopati til kinesiologi og akupunktur uden nogen effekt – ej heller den berømte low-fodmap diæt havde nogen større virkning. En dag faldt jeg så over IBS Klinikkens hjemmeside og hold fast! ENDELIG fandt jeg en klinik som virkede til at have en stor viden indenfor baggrunden til IBS samt en logisk og meget profesionel tilgang til behandlingen. Så jeg skrev til dem og fik hurtigt en tid og de skuffede ikke – meget hurtigt fik de sporet sig ind på hvad mit problem var og rådgav mig ift. kostændringer som ville få balancen tilbage i tarmfloraen! Jeg er stadig i behandling hos dem, men de har virkelig givet mig modet tilbage og en tryghed i at der er nogen med en kæmpe viden indenfor området der kan guide og hjælpe en i forløbet til en velfungerende tarmbalance igen!

Simone Larsen

Kan varmt anbefale!

Jeg har i dag den 08/10-2021 holdt mit først møde med Tina og kan kun sige jeg er super tilfreds, hun forklare alt hvad der kan sidde og genere, når man lider af ibs, som jeg gøre og gud der var mange ting jeg ikke viste andet end det jeg fik at vide på sygehuset da jeg fik en kikkert undersøgelse, at jeg havde ibs og der fra er man bare efterladt til sig selv. Men den vidne Tina har kan jeg varmt anbefale. Hilsen fra en glad kunde som ser frem til næste møde med Tina.

Tommy Jensen

 

Få inspiration hvis du døjer med fordøjelsesproblemer!

Tilmeld dig vores månedlig nyhedsbrev.